Reeds vele jaren kopen we met honderden gezinnen uit Sint-Truiden, Nieuwerkerken, Gingelom en onmiddellijke omgeving samen stookolie aan. Hierdoor slagen we er in de prijzen erg te drukken.  

We doen dit twee maal per jaar, telkens eind januari en eind september.   

We vragen heel wat leveranciers hun scherpste prijs aan  onze vereniging te bezorgen. Zij kunnen een erg goedkope prijs maken doordat ze verschillende leveringen per buurt kunnen groeperen en dus SAMEN LEVEREN.

De leverancier belt u de dag voor de levering voor 16u voor om af te spreken. Betalen doe je aan de chauffeur, cash of met bankkaart. Opgelet: door het enorm aantal bestellingen kan de levering tot 3 weken op zich laten wachten. 


Alle voorwaarden kan je bekijken bovenaan deze pagina door op knop voorwaarden te klikken.

Opgelet. Het betreft een samenaankoop. De scherpe prijs kan maar geboden doordat er per straat kan geleverd worden. Dit vraagt soms wat flexibiliteit van de klanten. Leveringen op zaterdag kunnen ook niet omwille van dezelfde reden.

De volgende samenaankoop is eind september 2022.  Wil je graag vrijblijvend op de hoogte worden gehouden ? Doe dan een mailtje naar jurgen [dot] reniers [at] telenet [dot] be

Graag tot je dienst,

 

Jurgen Reniers, Sint-Truiden Solidair,

Initiatiefnemer samenaankoop

Clement Cartuyvelstraat 39/101

3800 Sint-Truiden

jurgen [dot] reniers [at] telenet [dot] be


KIES HIER UW REGIO voor de exacte prijs, de voorwaarden en het bestelformulier.

    REGIO 01
    (Sint-Truiden, Nieuwerkerken en Gingelom en al hun deelgemeenten)

Comments