Reeds vele jaren kopen we met honderden gezinnen uit Sint-Truiden, Nieuwerkerken, Gingelom en onmiddellijke omgeving samen stookolie aan. Hierdoor slagen we er in de prijzen erg te drukken.  
h

We doen dit twee maal per jaar, telkens eind januari en september.   Er loopt momenteel een samenaankoop! Het bestelformulier vind je door onderaan op regio te klikken.  Daar kan je vanaf maandag 22 januari 16u ook de afgesproken prijs vinden.  Bestellen kan vanaf nu tot uiterlijk vrijdag 26/1 om 19u.

We contacteren momenteel verschillende leveranciers om ons hun beste prijs te bezorgen. 

De leverancier belt u vooraf om af te spreken welke dag er geleverd zal worden. Betalen doe je aan de chauffeur, cash of met bankkaart. Opgelet: door het enorm aantal bestellingen kan de levering tot 3 weken op zich laten wachten.  De prijs blijft echter deze die hier op de site vandaag is aangekondigd.  Ook al stijgt of daalt die de dagen na je bestelling en voor je levering. De leverancier heeft immers ook de liters die we nodig hebben vandaag moeten inkopen omdat die ook voor hem morgen duurder kunnen worden en hij dan met verlies zou verkopen.  Dus stijgt de prijs de komende dagen, dan heb je geluk want ons prijs stijgt niet mee. Maar hij daalt dus ook helaas niet mee. Dat is het principe natuurlijk van de samenaankoop die enkele weken levering vraagt. Dank voor uw begrip.

Indien je echt bijna zonder zit kan dit dringende levering vermelden in het vak opmerkingen. 

Alle voorwaarden kan je bekijken bovenaan deze pagina door op knop voorwaarden te klikken.

Opgelet. Het betreft een samenaankoop. De scherpe prijs kan maar geboden doordat er per straat kan geleverd worden. Dit vraagt soms wat flexibiliteit van de klanten. Leveringen op zaterdag kunnen ook niet omwille van dezelfde reden.

Er loopt momenteel een samenaankoop! Voor de bekomen prijs en de naam van de leveranicer klik je onderaan op REGIO 1. Daar kan je ook het bestelformulier invullen!

Graag tot je dienst en steeds bereid voor meer info,

 

Jurgen Reniers, vzw Warm St Truiden

Initiatiefnemer samenaankoop

Clement Cartuyvelstraat 39/101

3800 Sint-Truiden

jurgen [dot] reniers [at] telenet [dot] be


KIES HIER UW REGIO voor de exacte prijs, de voorwaarden en het bestelformulier.

    REGIO 01
    (Sint-Truiden, Nieuwerkerken en Gingelom en al hun deelgemeenten)

Comments