Wanneer U meedoet met de samenaankoop voor stookolie, gaat U automatisch akkoord met de volgende voorwaarden:

  • Woon je in St-Truiden, Nieuwerkerken of Gingelom (of de deelgemeenten hiervan) dan kan je meedoen. Geef dus gerust een seintje aan familie of vrienden in deze gemeenten. Zo maak je onze groep sterker naar een volgende prijsonderhandeling.
  • Levering kan enkel in een gekeurde tank, zoals de wet dat trouwens voorschrijft.
  • Minstens 700 liter bestellen. Blijkt bij levering dat er geen 700 liter in ton kan dan heeft de leverancier het recht een leveringskost van 25 euro aan te rekenen.
  • De Leverancier belt je uiterlijk dag vooraf voor 16uur voor de levering om af te spreken. Hij groepeert natuurlijk zoveel mogelijk leveringen in de buurt op zelfde dag en kan zo voor deze samenaankoop deze scherpe prijs aanbieden. Leveren op zaterdag is niet mogelijk.
  • Levering kan tot 3 weken duren door de grote groep. (prijs blijft wel ongewijzigd natuurlijk). Indien het dringend is mag je dit vermelden in vak opmerkingen op het bestelformulier en wordt je onmiddellijk geholpen.
  • De bestelling is niet te annuleren. Doe je dat toch dan heeft de leveranicer het recht je een schadevergoeding te vragen van 125 euro
  • Wij zijn met onze vereniging  enkel een tussenpersoon tussen jou en de leverancier en kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden bij eventuele geschillen.
  • De geafficheerde prijs bevat zowel de btw alsook een kleine admnistratieve vergoeding van 0,002 euro/ liter.  Deze vergoeding wordt door ons gebruikt om alle kosten van deze samenaankoop te dekken (briefwisseling, website, telefoon...). Het eventuele saldo gebruikt  om initiatieven te steunen die het samenleven aangenamer maken, met extra aandacht voor de meest kwetsbaren in onze samenleving.   Mer info hierover ? Aarzel niet om ons te contacteren.
  • Bij deelname bent u akkoord dat uw gegevens worden opgeslaan door StruSol en enkel zullen gebruikt om u te verwittigen bij volgende samenaankopen door onze vereniging. Let wel, ook de gekozen leverancier ontvangt uiteraard van ons uw gegevens, inclusief uw mailadres. We maken met hen telkens een verklaring op dat deze gegevens na de samenaankoop dienen verwijderd en het mailadres enkel kan gebruikt worden voor het bezorgen van de factuur.  Door de factuur te mailen kunnen de kosten van de stookolie opnieuw worden beperkt wat ten gunste is van u als klant.